Voetreflexologie

Docent:
Prijs:
50,00 EUR

Omschrijving

Actiedag duo Voetreflexdonderdag 11 mei en vrijdag 12 mei vanaf 15uur
 
Met z'n twee op een ontspannende en natuurlijke manier voor je gezondheid zorgen"
Kom met je partner, vriend(in), zus, broer.......en beleef samen de weldaden van een voetreflexmassage in dezelfde ruimte. Prijs: 90€ ipv 100€

Het is een veilige en natuurlijke behandeling voor vele klachten, die tevens zorgt voor een diepe ontspanning.


Ons lichaam bezit de mogelijkheid gezond te blijven zolang we de natuurlijke regels van voeding, werk en rust respecteren. Wanneer we uit evenwicht raken, geeft ons lichaam signalen zoals pijn, ontsteking, vermoeidheid...

Helaas hebben we verleerd te luisteren naar die signalen, negeren we ze of onderdrukken ze. Hierdoor raken we nog meer uit balans en krijgt ons lichaam niet meer de kans om het zefherstellend vermogen ten volle in werking te laten treden. Voetreflexologie is een krachtige, natuurlijke therapie om stress, spanning en vermoeidheid aan te pakken. Het is een heel oude techniek die duizenden jaren geleden reeds werd toegepast (indianenstammen, Egypte, India, China)


Het is een methode waarbij door het uitoefenen van druk en masseren van reflexpunten en ­zones op de voet , de corresponderende weefsels en organen een prikkel krijgen om naar een vernieuwd evenwicht te gaan. De zones op de voet gedragen zich als spiegeltjes van het hele lichaam.

Voetreflexologie stimuleert ons zelfgenezend vermogen en beschermt ons tegen ziekten. Zo zorg je ervoor dat je je gezondheid bewaart of terugkrijgt, en je je immuniteit versterkt. Aangezien lichaam, emotie, geest en ziel met elkaar verbonden zijn, bekijkt reflexologie de hele mens, niet de ziekte.


Effecten die je mag verwachten zijn diepe ontspanning (waardoor herstel mogelijk wordt), een verbetering van lymfe­ en bloedcirculatie, afvoeren van toxines en dus zuivering, effect op het hormonaal systeem waardoor sommige stoornissen kunnen verdwijnen. Het brengt het hele systeem meer in balans, revitaliseert de energie, stimuleert de creativiteit en productiviteit.


Het is een perfecte manier om aan preventieve gezondheidszorg te doen.

Voetreflexologie foto 2


Categorie