Zachte Hatha yoga

Zachte Hatha yoga

Kom terug in je kracht vanuit zachtheid.
Deze groep is er speciaal voor mensen die nood hebben aan het opladen van hun batterij. Zachte yoga wil zeggen dat we voornamelijk werken met versterkende en opbouwende oefeningen, niets forceren, geen zware uithoudingsoefeningen die teveel inspanning vragen maar juist met veel geduld en zachtheid opnieuw voeling krijgen met ons lichaam. En dit via ademhaling en ontspanning. Achteraf ervaar je een diepe rust in zowel het lichaam als het mentaal.
Deze lessen zijn bijzonder geschikt voor mensen met psychosomatische klachten zoals migraine, spijsverteringsstoornissen. Ook voor mensen die kampen met extreme stressklachten, burn-out, chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie.

!NIEUW! LESSENROOSTER SOUL YOGA (soort zachte Hatha yoga)

Bij Vesta zal je bij SOfie terechtkunnen voor wat onvervalste me-time, een zacht doch dynamisch lesje waarbij we streven naar balans tussen actie en rust, spanning en ontspanning en waar de nadruk ligt op de ademhaling, bewust-zíjn en het voelen.
Kortom, een eigenzinnige mix van vinyasa, yin yoga en meditatie. Met als voornaamste doel: dicht bij jezelf blijven/komen en lekker ontspannen!
Simpelweg Soul Yoga ❤️
MAANDAG 
18u00 - 19u00 .  docent: Sofie
NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ - mail sofiesterken@gmail.comLESSENROOSTER ZACHTE HATHA
VRIJDAG
10U45 - 12U00  docent: Annelies

LESSENROOSTER ZACHTE HATHA MET YIN YOGA
VRIJDAG
9U15 - 10U25 docent: Annelies


AL DE LESSEN ZIJN VOLGEBOEKT, REGELMATIG KOMT EEN MATJE VRIJ
STUUR EEN MAIL NAAR INFO@VESTA.BE EN ZET JE OP DE WACHTLIJST