Massage

!! MASSAGE DAGEN !!

- Woensdag 18 april
- Woensdag 16 mei
- Woensdag 13 juni

Maak je afspraak bij Natascha 0476 253031


Relaxatiemassage

Massage in al zijn vormen zorgt ervoor dat het lichaam geactiveerd wordt. Het bevordert de bloedsoploop en ontspant zenuw- en spierstelsel. Massage is een oude vorm van aanraking die in het lichaam zowel op geestelijk, als emotioneel vlak rust brengt. Door het genieten ga je thuiskomen bij jezelf,  je gaat je eigen lichaam weer voelen en je gaat na de ontspanning de energie weer voelen stromen. Zo ontstaat er meer harmonie tussen lichaam en geest en is er ruimte voor ontspanning en heling. Deze behandeling wordt discreet uitgevoerd met het volste respect voor het lichaam.

Dieptemassage

Een dieptemassage is een massage die diep inwerkt op de spieren. Vaak hebben we spanningen, verkrampingen en blokkades op bepaalde plaatsen in ons lichaam. Door hierop stevig te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt alles soepeler. Er is een betere voorziening van voedingsstoffen en zuurstof en een verbeterde afvoer van afvalstoffen uit de spieren. Door de diepe techniek worden verklevingen en verhardingen in weefsels weggewerkt, waardoor klachten als pijn en bewegingsbeperkingen verminderen. Daardoor is een langdurig positief resultaat mogelijk. Het lichaam gaat zichzelf herstellen en hierdoor gaat de pijn verminderen of verdwijnen..
Dieptemassage is een zeer veilige methode(er wordt enkel op de spieren gewerkt) en kan dus op iedereen worden uitgevoerd. Dieptemassage kan worden ingezet bij o.a. rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, migraine, schouderproblemen, armklachten (tenniselleboog, golfelleboog), heupproblemen, beenpijn, kniepijn, achillespeesklachten,voetklachten, bewegingsklachten, sportblessures, … 
Dieptemassage kan intens zijn, maar jij geeft zelf aan hoe diep deze massage mag zijn.

massage

 

Agenda

CodeActiviteitBeginEindePrijs
Dieptemassageop afspraakniet gespecifieerd50,00 EUR