Bericht

Helaas is deze cursus volgeboekt. Neem contact via mail of telefoon om u op de wachtlijst te zetten.

Filmvoorstelling HEAL

Docent:
Prijs:
10,00 EUR

Omschrijving

Deze boeiende documentaire neemt je mee op een wetenschappelijke en spirituele reis waarin je kan ontdekken dat jouw gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op je gezondheid en je vermogen om te genezen. Door middel van verhalen van artsen, spirituele leiders en mensen met chronische ziekten wordt het sterke verband tussen geest en lichaam onthuld. Je hebt meer controle over je gezondheid en je leven dan je denkt.

Deze documentaire geeft je nieuwe inzichten in het begrijpen van het menselijke lichaam en de zelfhelende kracht van jouw denken.

Vanuit onze missie willen wij jou begeleiden en inspireren op jouw pad naar meer bewustwording… om zo de verbinding met jezelf te herstellen en de pure liefde in jezelf te ontdekken.

Als vervolg op deze filmvoorstelling zal je vanaf eind januari een coachingstraject kunnen volgen waarin we jou in dit bewustwordingsproces zullen begeleiden. Thema’s die hier aan bod zullen komen zijn o.a. de invloed van gedachten en emoties op jouw gezondheid, positief denken, omgaan met emoties, gezond en bewust leven …

“Change your mind… Change your body… Change your life”

Datum: 3 november (9.30 tot 12.30h) of 8 november (19.00 tot 22.00h)
Docenten: Ann Thys & Martine Meirens
Kostprijs: 10 €

Categorie