De zeven spirituele wetten van succes

Deze activiteit boeken
Docent:
Prijs:
210,00 EUR

Omschrijving

Wanneer je de wetten die de natuur hanteert om alles te manifesteren kent en doorleeft, dan gaan ze als het ware door je stromen zodat je moeiteloos het leven kan creëren waarnaar je altijd verlangd hebt.

Van nature streven we naar succes. Het woord succes komt van het Latijnse werkwoord succedere, en betekent “lukken” of “slagen”. We verlangen naar een leven waarin onze diepste wensen in vervulling gaan!

We willen onze dromen waar maken!

Maar soms blijft het bij dromen en verlangen en gebeurt er verder niets. Iets maant ons aan tot nuchterheid. Of we gaan keihard streven en werken om onze doelen te bereiken met een overspannen lichaam en geest ten gevolg.

Hoe zou ons leven zijn als we onze doelen moeiteloos zouden kunnen realiseren?

In zijn boek De Zeven Spirituele Wetten van Succes beschrijft Deepak Chopra de wetten die de natuur hanteert om alles te creëren. Wanneer je een diep inzicht krijgt in deze wetten en ze in je bewustzijn opneemt, ben je in staat om efficiënt en moeiteloos te co-creëren met die natuur.

Maar zo eenvoudig is het natuurlijk niet!. Vermits het om spirituele wetten gaat, is verdieping en een groeiproces zeker nodig.

Deze workshop is ontwikkeld om een diepere beleving van de wetten te krijgen zodat ze helemaal in jou tot leven komen! Zeven weken lang dompelen we ons onder in deze prachtige leer en gaan we over tot de praktische toepassingen ervan. Gaandeweg zal je merken dat de wetten steeds meer deel gaan uitmaken van je leven, zodat ze doorheen je gaan stromen en je moeiteloos het leven kan creëren waarnaar je altijd verlangd hebt.

  • 21/01/20: De wet van pure potentialiteit
  • 28/01/20: De wet van geven en ontvangen
  • 04/02/20: De wet van karma
  • 11/02/20: De wet van de minste inspanning
  • 18/02/20: De wet van intentie en verlangen
  • 25/02/20: De wet van onthechting
  • 03/03/20: De wet van dharma

Elke sessie duurt twee uur en is telkens een nieuw avontuur!

Prijs: 210 euro voor zeven sessies 
Datum: Van 21/01/2020 tot 03/3/2020 van 20.00u.-22.00u,7 dinsdagavonden.
Begeleiding: Christine Pepels (Chopra Teacher)


Deze activiteit boeken: De zeven spirituele wetten van succes

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Contactgegevens

* noodzakelijke informatie

Categorie