Where yoga meets ceremony

Deze activiteit boeken
Docent:
Prijs:
30,00 EUR

Omschrijving

Where yoga meets ceremony

Voel je iets voor een bijzondere avond waarbij we yin yoga combineren met een mooie cacaoceremonie? Een ontspannen bijeenkomst waarin je verbindt met je lichaam en je hart?

YIN YOGA = een uitnodiging naar binnen
Meer nog dan een yogales is een yin sessie een inwaartse reis, een ceremonie. Tijdens yin yoga houden we de houdingen enkele minuten aan. Je meditatie verdiept, je land in je lijf in het huidige moment. De posities stimuleren onder andere je hartmeridiaan, liefde, intuïtie en vertrouwen.

CACAO = chocolate for the soul
Cacao's karakter is bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol. Het stimuleert je om je hart te openen en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf, met de natuur en de mensen om je heen. Deze diep helende kracht van 100% pure cacao werd duizenden jaren geleden door de Inca's en de Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika ontdekt. Het werd gezien als 'Food of the Gods', de heilige boon. 100% pure cacao zorgt tevens voor een verbeterde bloedcirculatie en een lagere bloeddruk. Cacao bevat ijzer en ook ontzettend veel antioxidanten en magnesium. Magnesium staat ook bekend als het mineraal dat je ontspant: het ontspant je bindweefsel, net zoals de yin yoga doet. Het ontspant je spieren, ook rond je hart. Dit zorgt voor een diepe lichamelijke en energetische ontspanning in een mooie ceremonie waarin we werken met intentie, zang, adem en beweging.

We komen bij Vesta bij elkaar om de pure smaak van cacao te proeven en om deze helende kracht te ervaren in een ontspannen en hartopenende yin yoga sessie, begeleid door Jill en Annelies.

Data: 25 februari 19-21u of 26 februari 10-12u

Voorziene plekjes: 12
Prijs: 30 €
Docenten: Annelies & Jill


Deze activiteit boeken: Where yoga meets ceremony

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Contactgegevens

* noodzakelijke informatie

Categorie