Thuiskomen bij jezelf, je innerlijke vuur opnieuw aanwakkeren, op zoek naar je eigen zelf.
"Vesta".

 

Twiggy

 

De weg die ik als mens tot nu toe heb afgelegd is er een met uitdagingen en met mooie opportuniteiten. Zoals ieder die van ons voorgeschoteld krijgt. Bepaalde gebeurtenissen in mijn leven hebben een enorm effect gehad op mij en zorgden ervoor dat ik op zoek ging. Hoe zorg ik voor een gezond fysiek lichaam? Op welke manier vind ik mentale rust? Hoe ondersteun ik mijn mentale lichaam? Hoe ga ik om met emoties... wat betekenen ze? Welke diepere betekenis heeft het leven voor mij... een spirituele zoektocht.

In die zoektocht heb ik mezelf bijgeschoold, in juni 2015 rondde ik de 4-jarige opleiding voedingscoach - gezondheidsconsulent af aan de Levensschool, alsook de 3-jarige opleiding yogadocent bij YOL. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik regelmatig extra opleidingen volg zoals kinderyoga, Yin yoga, meridianenleer,... Als ik er naar kijk is het een continue zoektocht naar de 'ware' ik, een bewustwording, op zoek naar dat wat echt bij me hoort, wat mijn talent is, mijn (innerlijke) kracht. Het is een blijvend proces, voelen, een onderweg zijn naar.

Het besef dat ik pas op 40-jarige leeftijd echt in beweging ben gekomen en dat ik eerst hiervoor goed diende wakker geschud te worden, was het begin van dit project. Ik wil mijn kinderen en vele andere kinderen de mogelijkheid geven om in hun kracht te komen, hun de juiste fysieke voeding, mentale voeding en emotionele voeding aanreiken om zo dicht bij zichzelf te komen zodat zij vanaf jonge leeftijd bewuste keuzes maken. Ook volwassenen wil ik op één plek een diversiteit aan activiteiten, behandelingen, lessen,... aanbieden.

Vesta, een ontmoetingsplaats waar in kleine groepen ruimte is voor ieder zijn eigenheid, en ieder de mogelijkheid krijgt op zoek te gaan, te ervaren, te proberen, te voelen. Het Leven te leven!

signature

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hier vind u een overzicht van het team.

Twiggy Verbeeck

Ik draag de naam Twiggy.
Als kind wilde ik later graag 'mama worden'. Een taak die ik ter harte neem, mama van Kaat en plusmama

...


» meer

Vicky Van de Poel

Mijn levensmissie is ouder en kind de weg te wijzen naar liefde en geluk. Om dit te bereiken gaan we vanuit verschillende invalshoeken

...


» meer

Evelien Jegers

Ik ben Evelien Jegers en ben 26 jaar.
Ik ben een stille genieter en hou van de kleine dingen

...


» meer

Hedwige Boeykens

Bewondering voor mens en natuur, empathie, focus en gedrevenheid. Deze kwaliteiten brachten me bij voetreflexologie. 

...

» meer

Bert Cools

Bert Cools (°1967) is een stille, ingetogen, gedreven levensleraar.  Hij begeleidt jou naar meer inzicht in jezelf en het leven op een vernieuwende manier,

...


» meer

Gastdocent *» meer

Jill Vernelen

Het leven in al zijn facetten heeft mij al van kleins af aan gefascineerd, vooral het waarom doen mensen wat ze doen en wat komen we hier eigenlijk doen?

Voor mij is het belangrijk om

...


» meer

Twiggy Sofie Sterken

 sofie

Ik ben Sofie, 34 jaar en mama van 3 prachtige kinderen: Elena, Maeri-Fee en Wolf.
...


» meer

Jill Marchant

jill m

Hi, ik ben Jill.

Anderen beschrijven me als empathisch, intuïtief, zacht en fijngevoelig. Mijn

...


» meer