Thuiskomen bij jezelf, je innerlijke vuur opnieuw aanwakkeren, op zoek naar je eigen zelf.
"Vesta".

 

Twiggy

 

De weg die ik als mens tot nu toe heb afgelegd is er een met uitdagingen en met mooie opportuniteiten. Zoals ieder die van ons voorgeschoteld krijgt. Bepaalde gebeurtenissen in mijn leven hebben een enorm effect gehad op mij en zorgden ervoor dat ik op zoek ging. Hoe zorg ik voor een gezond fysiek lichaam? Op welke manier vind ik mentale rust? Hoe ondersteun ik mijn mentale lichaam? Hoe ga ik om met emoties... wat betekenen ze? Welke diepere betekenis heeft het leven voor mij... een spirituele zoektocht.

In die zoektocht heb ik mezelf bijgeschoold, in juni 2015 rondde ik de 4-jarige opleiding voedingscoach - gezondheidsconsulent af aan de Levensschool, alsook de 3-jarige opleiding yogadocent bij YOL. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik regelmatig extra opleidingen volg zoals kinderyoga, Yin yoga, meridianenleer,... Als ik er naar kijk is het een continue zoektocht naar de 'ware' ik, een bewustwording, op zoek naar dat wat echt bij me hoort, wat mijn talent is, mijn (innerlijke) kracht. Het is een blijvend proces, voelen, een onderweg zijn naar.

Het besef dat ik pas op 40-jarige leeftijd echt in beweging ben gekomen en dat ik eerst hiervoor goed diende wakker geschud te worden, was het begin van dit project. Ik wil mijn kinderen en vele andere kinderen de mogelijkheid geven om in hun kracht te komen, hun de juiste fysieke voeding, mentale voeding en emotionele voeding aanreiken om zo dicht bij zichzelf te komen zodat zij vanaf jonge leeftijd bewuste keuzes maken. Ook volwassenen wil ik op één plek een diversiteit aan activiteiten, behandelingen, lessen,... aanbieden.

Vesta, een ontmoetingsplaats waar in kleine groepen ruimte is voor ieder zijn eigenheid, en ieder de mogelijkheid krijgt op zoek te gaan, te ervaren, te proberen, te voelen. Het Leven te leven!

signature

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Individueel

Dr. Hauschka gelaatsverzorging

Hauschka overzicht

Natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept en één kerngedachte: respect voor de wijsheid van de huid


De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen. Dat is het unieke van Dr. Hauschka Cosmetica. De Dr.Hauschka behandeling is een bijzondere ervaring met drie unieke eigenschappen. De behandeling reguleert de huid, ontwaakt de innerlijke schoonheid waardoor deze gaat stralen en de behandeling voedt het totale wezen. Hierdoor ontstaat de beroemde ‘Dr. Hauschka Glow’, een zacht doorschijnende stralende glans. Bij het vervaardigen van Dr. Hauschka Cosmetica en tijdens de gelaatsbehandeling spelen ritmes een belangrijke rol. De verschillende ritmes in de behandeling stimuleren de basisvibratie van het lichaam. Hierdoor ervaar je een complete tevredenheid en een diepe ontspanning van lichaam en geest: een herboren gevoel.

Alle producten van Dr. Hauschka Cosmetica dragen het internationale keurmerk ‘Gecontroleerde Natuurcosmetica’ van de BDHI en/of het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica ‘NATRUE’.

Afspraak maken bij Annelies 0478 211968

Overzicht gelaatsbehandelingen

Klassieke Dr. Hauschka behandeling   120€    120 min
Dr. Hauschka revitaliseringsbehandeling  90€     90 min
Dr. Hauschka 1u “Tijd voor mezelf”  65€     60 min
Dr. Hauschka reinigingsbehandeling  60€     70 min
Dr. Hauschka ontspannende behandeling  90€     90 min

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Agenda

CodeActiviteitBeginEindePrijs*
Klassieke Dr. Hauschka behandelingop afspraakniet gespecifieerd110,00 EUR
Dr. Hauschka Revitaliseringsbehandelingop afspraakniet gespecifieerd90,00 EUR
Dr. Hauschka behandeling 1 uur ‘Tijd voor mezelf’op afspraakniet gespecifieerd60,00 EUR
Dr. Hauschka Reinigingsbehandelingop afspraakniet gespecifieerd60,00 EUR
Dr. Hauschka Ontspanningsbehandelingop afspraakniet gespecifieerd90,00 EUR
Epileren wenkbrauwenop afspraakniet gespecifieerd10,00 EUR
*incl. btw