Workshop Familieopstelling

Deze activiteit boeken
Docent:
Prijs:
35,00 EUR
Begin:
dec 21, 2018, 19:00

Omschrijving

Maak het onzichtbare zichtbaar, het onhoorbare hoorbaar, het onderbewuste tastbaar.

Je wil zicht krijgen waarom bepaalde dingen in je leven gebeuren, verschijnen. Of je hebt een vraag ivm een familiekwestie, een relationeel probleem of een ander symptoom.

Onze familie en onze voorouders spelen een grote rol in ons leven. Je groeit op binnen een familie en wordt hierdoor gevormd. Je familie heeft zijn eigen geschiedenis, zijn eigen manier van omgaan met dingen, zijn gevoeligheden, ....Het zijn allemaal onderbewuste processen die zich afspelen binnen de dynamiek van een familie. Vaak zijn we ons niet bewust van deze verbanden.

Door met opstellingswerk aan de slag te gaan, kunnen deze verbanden aan het licht komen, krijgt 'de vraagsteller' meer (over)zicht op de situatie, in vele gevallen geeft dit verlichting in het omgaan met het probleem. Mogelijk verschijnen er verbeteringen of op termijn zelfs geheel verdwijnen van het symptoom

In deze workshop maken we gebruik van de techniek van opstellingen zodat je zicht krijgt op de onbewuste patronen die zich afspelen in jouw familieysteem. Deze opstellingen maken innerlijke ervaringen en het onbewuste binnen je familie mogelijk zichtbaar.

Die avond kunnen er 2 opstellingen doorgaan. Het lot zal die avond beslissen welke vragen er worden gesteld.

Duur: +/- 3 uur

Prijs: 35€/pp

Begeleider: Bert Cools


Deze activiteit boeken: Workshop Familieopstelling

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Contactgegevens

* noodzakelijke informatie

Categorie