Kies voor gezondheid en herbronning

Deze activiteit boeken
Docent:
Prijs:
900,00 EUR

Omschrijving


Kiezen voor gezondheid

Ben je op zoek naar gezondheid? Heb je last van een energielek? Heb je fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gezondheidsverlies? Zit je een beetje met jezelf in de knoop? Ervaar je relationeel of beroepsmatig gezondheidsverlies? Ben je op zoek naar herbronning of heroriëntering?

Dan is deze reeks workshops zeker iets voor jou.

We nemen jou mee in een jaartraject. Eerst ga je samen met ons op zoek naar waar het energielek ontstaat. Je krijgt meer zicht op de oorzaak en de oorsprong van jouw gezondheidsverlies. Wij bieden jou de nodige ondersteuning en adviezen zodat jij gepaste keuzes kan maken om meer gezondheid te creëren.

Elke samenkomst kent zijn specifieke opbouw:

  • reflectie (wat breng je mee?)
  • lichte fysieke oefeningen om je energiepeil op te krikken
  • theoretische duiding ivm gezondheid (aangepaste thema’s)
  • gezamenlijke bio-vegetarische vitaliserende lunch
  • creatieve oefeningen
  • ontspannende oefeningen
  • reflectie (wat neem je mee?)
  • huiswerk

We maken gebruik van systemisch opstellingswerk of andere creatieve werkmethodes om met je kern in contact te komen.  Individueel voedingsadvies en theoretische duidingen ondersteunen het geheel.

Wanneer je als groep samen onderweg gaat, merk je al gauw dat gemeenschappelijke delers verschijnen. Bepaalde thema’s worden hot item en vragen om nu in het leven centraal te mogen staan, gelezen te worden, beleefd te worden, ervaren te worden. Samen kijken, samen onderzoeken, samen een plan vinden en daarna toepassen in je eigen leven. Een gevoel van verbondenheid laat zich ervaren.
Geleidelijk aan kom je steeds dichter bij je kern.  Je intuïtie ervaart impulsen om tot verdere ontwikkeling te komen. Je leert meer vertrouwen op je gevoel. Een keuze die gevolgen heeft voor de rest van je leven.

Samen onderweg naar fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid voor jezelf, je relatie en voor je beroepsleven.
Voel jij je aangesproken, laat dan van je horen.

Begeleiding: Bert

 

Samenkomst op 10 dagen  van 9.30u tot 16u. Start 1 oktober
1/10, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11, 17/12, 7/1, 28/1, 25/2 en 1/4

Lunch is in kostprijs inbegrepen

Bewaren

Bewaren


Deze activiteit boeken: Kies voor gezondheid en herbronning

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Contactgegevens

* noodzakelijke informatie

Categorie