Jill Marchant

+ 32 485 73 49 18
jillmarchant3@gmail.com

jill m

Hi, ik ben Jill.

Anderen beschrijven me als empathisch, intuïtief, zacht en fijngevoelig. Mijn interesse in medemensen, in natuur en in de natuur van mensen is er altijd geweest. Één van mijn lievelingsplekken op aarde is ... in een goed één-op-één-gesprek. Ik wist al langer dat ik 'later' therapeute - en eigenlijk vooral gesprekspartner en medemens - wilde worden en zijn. 

Het volgen de studie Persoonlijkheidscoach, die als basis de vier elementen Water, Vuur, Lucht en Aarde ziet, was voor mij dan ook een perfecte combinatie. Deze typologie vormt een vruchtbare bodem om naar mensen, persoonlijkheid en gedrag te kijken.

Mijn huidige studie Integratieve Psychotherapie aan de Educatieve Academie voedt diep en breed de basis voor mijn therapiepraktijk. Verschillende therapeutische stromingen worden er in interactie gebracht: lichaamsgericht, energetisch en creatief werk, gesprekstherapie, gedragscognitieve en systemische elementen, een contextuele benadering, transpersoonlijke, spirituele en existentiële dimensies ... een erg rijke bodem.

Verder hou ik van rituelen, van ze mee-maken, van er in-zijn, groot en klein. Ik schrijf graag, woon met veel genegenheid in mijn tiny house, assisteer wel eens bij vrouwenwerk rond seksualiteit en werk daarnaast zowel met jongeren als volwassen in mijn deeltijdse job als jobcoach en loopbaanbegeleidster (lees ook: gesprekspartner en medemens ;-)). 

En nu kan je ook bij het mooie Vesta voor therapie bij mij terecht.

Welkom.