Yoga Retreat

            Tekst van tijdelijke aanduidingVoel jij soms ook de behoefte om even op adem te komen en letterlijk een aantal dagen te ontsnappen uit de rush van het dagelijks leven en de chaos in je hoofd ?

Voel je welkom om samen met ons een bijzondere reis te maken. Een reis die uitnodigt om te vertragen en in verbinding te komen met de natuur en met jezelf. Graag nemen we je mee naar een plek voorbij het moeten. Waar tijd en ruimte is om te reflecteren en je te laten inspireren door een omgeving van rust en eenvoud. Tijd voor alleen maar ook voor samen onderweg te zijn, samen delen en tot inzichten komen. Tijd voor ingetogen stilte maar ook tijd voor plezier…

Gun jezelf dit moment (=geschenk) van herbronning zodat je opnieuw kan ‘voelen’ wie je echt bent en wat voor jou écht belangrijk is.

We verblijven 5 dagen en 4 nachten op een bijzondere plek midden in de ongerepte natuur in Umbrië, het hart van Italië. Daar bevindt zich Eremito, een eigentijds klooster waar de luxe in de eenvoud zit.

Deze dagen dompelen we je onder in yoga, meditatie, wandelingen, buitenactiviteiten en allerlei oefeningen.

We verblijven midden in de natuur
eremito toegang

We lunchen met zicht op de vallei
Ontwerp zonder titel 22


Yogalessen met zicht op de vallei
buitentafel eremito


Gewoon zijn ... op een bijzondere plek
Ontwerp zonder titel 23


Een bijzondere ervaring met paarden
paarden eremito


   

   PRAKTISCH
 • 4 nachten in een ‘Celluzzi’ kamer met uitzicht over de vallei, een kamer met eigen badkamertje, schrijfhoek en heerlijk bed met lakens van hennep
 • Voedzame, heerlijke vegetarische maaltijden
  • Eenvoudig ontbijt
  • Viergangen lunch aan een groepstafel met zicht op de vallei
  • Eremito’s signature Silent Dinner ( 4 gangen)
 • Dagelijks toegang tot turks stoombad en jacuzzi
 • Dagelijks 2 yogalessen
 • Dagelijks mogelijkheid tot wandelen
 • Dagelijks een creatieve activiteit rond zelfinzicht en levenskeuzes
 • Bijzondere ervaring: Meditatie en coaching met paarden
 • Voldoende ruimte voor rust, tijd voor jezelf

PRIJS: 1.020€ (op basis van een tweepersoonskamer)
Supplement 1 persoonskamer: 160€

Niet inbegrepen

 • Vlucht
 • Transport van en naar de luchthaven
 • Mogelijkheid tot massage of extra individuele begeleiding 
    Locatie: Eremito in Italië (Umbrië)

   Docenten: Annelies Claes, Martine Deconinck & Twiggy Verbeeck
   Periode: dinsdag  8 oktober tot zaterdag 12 oktober
   Prijs: 1.020€ all-in op basis van 2 persoonskamer
   Supplement éénpersoonskamer: 160 €

   Inschrijven:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.be

 
 Teachers
 
TWIGGY VERBEECK

Yoga is al zeven jaar voor mij een manier om aandacht aan mezelf te schenken, mijn lichaam te voelen, bewust te worden van mijn innerlijke processen, in de ervaring te gaan, innerlijke rust te vinden... het blijft me fascineren en inspireren. Sinds 2015 gediplomeerd Hatha yoga- docent bij Yoga Opleiding Limburg (NL),
Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik regelmaat extra opleidingen volg zoals  kinderyogadocent, Yin yoga, meridianenleer, evolutiepsychologie
Om mijn eigen gezondheid vanuit een natuurlijke gezondheidszorg in eigen handen te nemen volgende ik de 4-jarige opleiding gezondheidsbegeleider bij de Levensschool in Westerlo. 
Recentelijk volgde ik de opleiding hartcoherentiecoach die ik kortelings zal afronden. Hier wil ik vanuit een wetenschappelijk onderbouwde techniek, anderen ondersteunen in het leren beheersen van stress, balans te leren vinden en meer innerlijke rust te ervaren.ANNELIES CLAES

Als gepassioneerd yoga lerares geniet Annelies ervan om deze levenswijze met anderen te delen, ondertussen reeds meer dan tien jaar. Met haar zachte stem nodigt ze mensen uit om naar binnen te gaan en contact te maken met hun lichaam op zoek naar meer rust en stilte in zichzelf. Haar lessen zijn hoofdzakelijk gebaseerd op Hatha-yoga met ook invloeden uit Kundalini-yoga, Yin -yoga, Dru-yoga en hormoonbalans.  Naast haar 5-jarige opleiding Hatha yoga heeft ze zich verder verdiept en gespecialiseerd in zachte (hatha) yoga, zwangerschaps-en fertiliteitsyoga en Yoga Nidra.
Een andere passie van Annelies is natuurlijke huidverzorging. Met haar achtergrond als verpleegkundige en schoonheidsspecialiste heeft ze ook de opleiding tot Dr. Hauschka therapeut voltooid in 2017.
Ze geeft gelaatsbehandelingen waarin de kwaliteit van de aanraking centraal staat in combinatie met de 100% natuurlijke (biologisch-dynamische) producten van Dr. Hauschka.

MARTINE DECONINCK

Ik studeerde verpleegkunde en kinderverpleegkunde en werkte 11 jaar op Intensieve zorgen, een aantal jaren als bedrijfsverpleegkundige, als thuisverpleegkundige en 8 jaar als stafmedewerker in een kinderdagverblijf. 

De uitdagingen van het leven en het ervaren van een onbestemd gemis nodigden mij uit om op zoek te gaan.  De zorg voor mens-zijn aan de buitenkant inspireerde mij op weg naar dienstbaarheid en toewijding aan de zorg voor mens-zijn aan de binnenkant...

Sinds ruim 15 jaar ondersteunen talrijke opleidingen en cursussen mij op mijn ontdekkingstocht naar de innerlijke wereld en de universele wetmatigheden van het leven.

Vanuit dit onderweg zijn ontplooide zich in mij de begeleider van creatieve en levensprocessen. Via de wereld van lichaamsbeleving, aanraking, dans, beweging, kleur, woord en beeld ga ik op een creatieve, zachte, speelse manier samen onderweg.

Op zoek naar jezelf, je innerlijke voelwereld, datgene waarin het leven jou uitdaagt en wat jou enthousiast maakt… op weg naar een bewuster leven met meer innerlijke rust, vreugde en vervulling.