Yoga Retreat

Entrance Main House by Stella Rotger kopie

Er wordt een nieuw yogaretreat ingepland voor 2019, meer info volgt later

       
       
SLOW DOWN YOGA RETREAT 
                       23 - 27 OKTOBER 2018
         
              MALLORCA  CAL REIET
 


Het najaar in Mallorca is een fijne periode om te genieten van de laatste zonnestralen van het jaar en extra energie op te doen met de winter in het vooruitzicht.

Naast de wekelijkse yogales kan het erg zinvol zijn om je voor een tijdje onder te dompelen in een holistische levenswijze en de tijd te nemen voor jezelf om bewust te onthaasten en het dagelijks leven even achter je te laten. Om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.


Cal Reiet terras


Yoga, meditatie, wandelen, gezonde voeding...tijd…

Met een kleine groep gelijkgestemde mensen breng je vijf dagen en vier nachten door in het  5 sterren- boutique hotel Cal Reiet.
In een inspirerend kader in huiselijke sfeer willen we jou laten kennismaken met een wereld die ruimte geeft aan stilte en verdieping. Via yoga, meditatie, adem, (stilte)wandelingen en gezonde voeding krijg je meer contact met jezelf en voel je beter aan wat je lichaam echt nodig heeft. Bovendien mag iedereen genieten van een individuele voetreflexmassage van 1u.

Verder is er voldoende ruimte voor zelfreflectie maar ook om de prachtige omgeving te ontdekken.
Iedereen is welkom, yoga-ervaring is niet nodig.


Yoga Shala by Par Olsson kopie 2


Magische plek

Cal Reiet, vertaald als ‘Het huis van de kleine koning’,  is ontworpen voor dit soort retraite en voldoet aan de hoogste normen van rust, beweging, biologisch vegetarisch eten, allemaal in een zeer luxueuze , rustige en mooie omgeving. 
De ideale setting voor het verenigen van lichaam, geest en ziel. Het boutique hotel is op loopafstand gelegen van het pittoreske dorpje Santanyi. 
Door Travel book benoemd  tot  één van de top 10 veggie hotels ter wereld.


Cal Reiet04
Yoga

Luxueuze kamers

Uitgerust met:
- Gratis Wifi
- Aromatherapie producten
- Badjassen
- Haardroger
- Air-conditioning
- Kluis


Deluxe Double Room 3 by Stella Rotger kopieCasita Terra Terrace by Stella Rotger kopie 2

       
YOGA RETREAT PAKKET
 

 • 5 dagen/4 nachten in Boutique Hotel Cal Reiet Deluxe, tweepersoonskamer
 (eenpersoonskamer met toeslag) met gratis WIFI, aromatherapie producten,
 badjassen, haardroger en air-conditioning
 • Volpension, vegetarisch/veganistisch ontbijt, lunch en diner
 • Water en kruidenthee gedurende de dag
 • 8 yogalessen (Hatha, yin, Nidra,…)
• Workshop Hartcoherentietraining
• Individuele voetreflexbehandeling van 1 uur
 • Stiltewandeling
 • Fietstrip met Picnic op het strand
 • Ruimte om te rusten en te ontspannen in een mooie omgeving
 • Alle docenten staan ter beschikking gedurende je verblijf

 Prijs: 1.050 € op basis van 2 persoonskamer
Supplement (340€) voor 1 persoonskamer
Exclusief vlucht, transfer heen en terug naar de luchthaven
 
! !  1 PLAATS VRIJ GEKOMEN ! !
 Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je tijdig in via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of onlineTeachers
 
TWIGGY
TWIGGY VERBEECK

Yoga is al zeven jaar voor mij een manier om aandacht aan mezelf te schenken, mijn lichaam te voelen, bewust te worden van mijn innerlijke processen, in de ervaring te gaan, innerlijke rust te vinden... het blijft me fascineren en inspireren. Sinds 2015 gediplomeerd Hatha yoga- docent bij Yoga Opleiding Limburg (NL),
Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik regelmaat extra opleidingen volg zoals  kinderyogadocent, Yin yoga, meridianenleer, evolutiepsychologie
Om mijn eigen gezondheid vanuit een natuurlijke gezondheidszorg in eigen handen te nemen volgende ik de 4-jarige opleiding gezondheidsbegeleider bij de Levensschool in Westerlo. 
Recentelijk volgde ik de opleiding hartcoherentiecoach die ik kortelings zal afronden. Hier wil ik vanuit een wetenschappelijk onderbouwde techniek, anderen ondersteunen in het leren beheersen van stress, balans te leren vinden en meer innerlijke rust te ervaren.Annelies
ANNELIES CLAES

Als gepassioneerd yoga lerares geniet Annelies ervan om deze levenswijze met anderen te delen, ondertussen reeds meer dan tien jaar. Met haar zachte stem nodigt ze mensen uit om naar binnen te gaan en contact te maken met hun lichaam op zoek naar meer rust en stilte in zichzelf. Haar lessen zijn hoofdzakelijk gebaseerd op Hatha-yoga met ook invloeden uit Kundalini-yoga, Yin -yoga, Dru-yoga en hormoonbalans.  Naast haar 5-jarige opleiding Hatha yoga heeft ze zich verder verdiept en gespecialiseerd in zachte (hatha) yoga, zwangerschaps-en fertiliteitsyoga en Yoga Nidra.
Een andere passie van Annelies is natuurlijke huidverzorging. Met haar achtergrond als verpleegkundige en schoonheidsspecialiste heeft ze ook de opleiding tot Dr. Hauschka therapeut voltooid in 2017.
Ze geeft gelaatsbehandelingen waarin de kwaliteit van de aanraking centraal staat in combinatie met de 100% natuurlijke (biologisch-dynamische) producten van Dr. Hauschka.Hedwige
HEDWIGE BOEYKENS

Bewondering voor mens en natuur, empathie, focus en gedrevenheid. Deze kwaliteiten brachten me bij voetreflexologie. 
Je zelfgenezend vermogen op een zachte manier aanwakkeren, je energie weer laten stromen, je steunen bij het loslaten van emoties, gedachten. Dat is mijn passie. Een behandeling brengt diepe ontspanning en werkt ook zuiverend.
Ieder mens is uniek, samen een deel van de weg mogen afleggen, schenkt me voldoening, vreugde en een warm hart.
Apotheker/gezondheidscoach/voetreflexologe


Pool by Par Olsson


be grateful, slow down, enjoy life …


Cala Figuera   Market day